About

Het theateravontuur begon voor ons op een bijzondere manier. Om de nabewerking van onze speelfilm ‘Jefta’ (Maluku Cinema, release 2015) te financieren ontwikkelden we een theaterstuk over het volgen van je dromen, brengen van offers en maken van keuzes. En dat alles met een lach en traan. Voor een groot deel speelt onze Molukse afkomst een grote rol in het stuk ‘Het Geheim van The Brothers Timisela’ (2015/ 2016).

We zouden deze voorstelling maar vijf keer spelen. Het werden uiteindelijk meer dan veertig shows in de grote theaterzalen van Nederland. Een vervolg kon niet uitblijven. Ook met ‘Enkeltje Toekomst’ (2016/ 2017) bereikten we dat een nieuw publiek de weg naar het theater wist te vinden. In het seizoen 2017/2018 besloten we ons ook te richten op kinderprogramma’s. We speelden zelf onzs 3e programma ‘De Liepde Show’.  Ruim 65.000 mensen bezochten in die afgelopen drie seizoenen onze producties.

We schreven hierna het kinderboek ‘Djago & Mina gaan op avontuur’ en koppelden hieraan een theaterprogramma voor de allerkleinsten. Na een korte rustperiode wilden we zelf weer spelen. ‘Hotperdomme Nou!’ ging in december 2018 in try-out en vervolgens in première. Vanwege de grote vraag gaat dit programma in seizoen 2019/2020 in reprise.

Er zijn nog genoeg verhalen nog niet verteld en als wij die schatten een podium kunnen geven, zullen wij dit werk blijven doen. Om te verbinden en om inzicht te krijgen in elkaars leefwerelden.

LIEPDE!

Meer lezen?

Een artikel uit De Stentor 13 4 2017

Stentor 13 4 2017

Voor vragen of op/aanmerkingen verwijzen we u door naar onze contactpagina. En stel ons je vragen via onze social mediakanalen: Twitter, Facebook en Instagram

 

Lees hier de algemene voorwaarden.